Time to talk business.

Onze aanpak
Luidspreker Creatieve studio venlo design 17
Luidspreker Creatieve studio venlo design 15

Een goed begin is het betere werk

Waar begin je als je een campagne wilt starten of een communicatieproject? Wie bel je? Meteen je web ontwikkelaar, je vormgever of misschien je vaste fotograaf? Vaak is er al een richting of idee en weet je al welk middel daarbij past. Al lijkt alles daartussenin een groot vraagteken?

Er is één vraag die je je altijd moet stellen;

Wat wil ik bereiken? En daarna, welke middelen ga je hiervoor inzetten en wanneer? Belangrijker nog dan de middelen is natuurlijk je verhaal. Dat ga je vertellen met zo veel mogelijk impact.

Strategie

Waarin ben je onderscheidend, wie wil je bereiken? We werken vanuit je visie een strategie uit. Wie, wat, hoe & waar(om). De basis voor een creatief concept.

Concept

Je verhaal, dat willen we het liefst zo helder mogelijk communiceren. Wat is de kapstok waar we alles aan ophangen? Daar ontwikkelen we een concept voor. De moeder van alle ideeën, de kroongetuige van je strategie.


Design

Vierkantje, rondje, fontje, kan iedereen toch? Ontwerp is een vak. Van proberen en vallen en van schetsen en successen. Een goed ontwerp ziet er ongedwongen uit. Een waanzinnig ontwerp verteld jouw boodschap alsof het altijd zo had moeten zijn.

Interactie

Alles staat er piekfijn bij, nu de activatie nog. De interactie met je klant. De conversie, de 'buy now' of een duimpje. Wij maken niet alleen de inhoud maar zorgen ook dat het op de juiste schermen en plekken staat.

Proces luidspreker v3 01 Proces luidspreker v3 01

Process = Key

Een helder process, stiekem gebaseerd op toch al wat jaren ervaring.

Luidspreker Creatieve studio venlo design 5

Expertise & diensten

Zie de Luidsprekers als een aanvulling op je bedrijf, ieder lid van ons team is een counterpart van dat van jouw. Alleen loop je sneller, samen kom je verder.

Strategie
Creatief concept
Campagne
Branding
Propositie
Design
Grafisch ontwerp
Interactief ontwerp
Motion design
Ruimtelijk ontwerp
Content
Tekst
Fotografie
Video
Animatie
Visuals

We love these guys!

Iedereen in de studio heeft van hobbies werk gemaakt en andersom, samen achter projecten en deadlines aan voor groot en klein, global en local.

Luidspreker Creatieve studio venlo design 4 Luidspreker Creatieve studio venlo design 4

Co-Creatie

Zie de Luidsprekers als een aanvulling op je bedrijf, ieder lid van ons team is een counterpart van dat van jouw. Alleen loop je sneller, samen kom je verder.