Think inside the BOOMBOX!

Menno, over Strategie

Wow wow wow! Maak kennis met BOOMBOX, Luidspreker Workshops!

Een ‘boombox’ is een soort overtreffende luidspreker. Met volle overtuiging. Voor iedereen die weet dat communicatie effectiever kan. Moet!

Je marketing en communicatie draait om merk bouwen én gedragsbeïnvloeding. Wie ben jij als merk? En hoe maak je verbinding met je doelgroep en activeer je ze te klikken, proeven, bezoeken, proberen, delen of kopen? Met BOOMBOX creëren we - samen - activerende strategieën en campagnes waarmee we je doelgroep écht in beweging krijgen.

Samen met Menno, een échte B2C veteraan, docent én communicatiewetenschapper zetten we deze nieuwe dienst op. Waarom? Omdat er nog heel wat te winnen is aan de vooravond van creativiteit. Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen.

Met op zijn c.v.; Men at Work, G-Star RAW, BNN, Feyenoord, Fontys en Stereo Sunday en de laatste kennis uit de communicatie- en gedragswetenschap en beïnvloedingspsychologie. Gecombineerd met onze creatieve breinen en jarenlange ervaring levert dit campagnes en ideeën op die écht impact hebben.

Het is duidelijk, wij hebben er heel veel zin in! Geniet van een welverdiende kerst, vier het oude jaar en gebruik de energie van het nieuwe jaar om eens écht je marcomm basics op orde te krijgen. BOOMBOX, BUY NOW!

Lees meer over BOOMBOX.