Luidspreker wint European Design Award

Twan, over Branding

De European Design Awards worden sinds 2007 uitgereikt, met als doel de kwaliteit van Europees communicatiedesign te tonen, te vieren en te bevorderen. De awards zijn één van de meest toonaangevende designprijzen van Europa en voor het jaar 2022 maakten we met onze huisstijl voor museum van Bommel van Dam kans in de categorieën ‘Company Logo’ en ‘Printed Identity Applications’. Alleen al deze nominaties waren een feestje waard, maar guess what: de prijs voor de huisstijl is officieel van ons!

Luidspreker wint eurepean design award Luidspreker wint eurepean design award

Modern design met een historisch (kartel)randje

Museum van Bommel van Dam opende in september 2021 opnieuw zijn deuren in het voormalige postkantoor aan de Keulsepoort in Venlo. Deze nieuwe locatie barst van de geschiedenis, de geschiedenis van ons vak: communicatie. In de winnende huisstijl voor het museum hebben we historie verbonden met het nu, met de iconische kartelrand van een postzegel als herkenbare basis.

Venloos design valt Europees in de smaak

Ons werk voor van Bommel van Dam werd zaterdag 18 juni officieel bekroond tijdens het European Design Festival in de Estlandse hoofdstad Tallinn. We zijn waanzinnig blij met deze Europese erkenning voor ons werk, en onze klant museum van Bommel van Dam natuurlijk ook. In samenwerking met het museum zijn we er als Luidspreker in geslaagd een uitgesproken, moderne en herkenbare stijl neer te zetten die dus ook buiten Venlo en omstreken in de smaak valt!