Reclame is alleen irritant als die niet voor jou bedoeld is.

De vastgoedmarkt, een turbulente plek.

heeft héél wat partijen zien komen en gaan. Er is altijd veel aandacht geweest voor de doorgroeiers, maar minder voor de starters. Ook valt er weinig meer te concurreren en banken zijn niet onderscheidend in hun aanbod. ikwileenstartershypotheek.nl ziet hier een ouderwets gat in de markt!

Je eerste huis kopen is super super spannend. Er komt behoorlijk wat op je af en iedereen geeft de bestbedoelde adviezen én tips over o.a. spouwmuren, bouwkundige keuringen en rentevaste periodes.

Samen met ikwileenstartershypotheek.nl heeft Luidspreker een unieke campagne ontwikkeld op hun messcherpe propositie. Namelijk: een hypotheek + advies voor € 1.500,-. Dat is duizend piek minder dan bij de grote banken en tussenpersonen (jazeker!).

Voor die duizend euro kun je heel wat andere dingen doen dan ze zien verdwijnen op de factuur van de notaris. Een paar mooie designlampen kopen, je nieuwe crib helemaal ‘texen’ of helemaal losgaan bij je lokale tuincentrum.

Eén campagne, drie video’s. Voornamelijk op social media ingezet. Met een waanzinnig effectieve en simpele strategie: iedere starter die zich oriënteert op de huizenmarkt volgt een paar makelaars op Facebook. Iedere starter die een huis heeft gevonden ontvolgt die makelaars ook weer (je wilt natuurlijk niet een leuker huis tegenkomen!). Zo hebben we een zuivere, actieve en makkelijk te bereiken doelgroep die openstaat voor onze boodschap: 1.000 euro minder betalen voor je hypotheek? Dat is niet irritant, maar relevant!

Resultaten:

  • 72.822 Advertentie weergave
  • 12.961 Unieke personen bereikt
  • 5,62 Keer gezien per persoon
  • 5.987 Personen hebben de Facebook pagina bezocht