Bedrijfsfilm laten maken door Luidspreker

Wil jij een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm laten maken door een bedrijf in Limburg? Zoek dan niet langer verder want bij de videomakers van Luidspreker uit Venlo, in het noorden van Limburg, ben je aan het perfecte adres. Ons team van communicatie professionals, conceptontwikkelaars, grafisch vormgevers en animators, staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsvideo of bedrijfsfilm een onvergetelijke indruk achterlaat bij jouw doelgroep.

Luidspreker denkt met je mee over je doelstellingen en boodschap als bedrijf of merk. Hiermee ontwikkelen we een storyboard, dat de basis vormt voor jouw bedrijfsvideo of bedrijfsfilm. De definitieve invulling van ontwerpen, beelden, bewegingen, effecten, geluiden en eventueel voice-over stemmen, kun je met een gerust hart overlaten aan onze video experts. Met een ruime ervaring in het maken van films, video’s en animaties, weten zij precies welke do’s en don’ts jouw videoproductie tot een succes maken.

Professionele bedrijfsvideo

We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat bewegend beeld een krachtig middel is om iets te presenteren of uit te leggen aan jouw publiek. Beeld is zilver, video is goud. Animatie, een specifieke vorm van video, is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het maken van informatieve video’s, tutorials of reclamespotjes. De combinatie van grafisch ontwerp, beweging, muziek, geluiden en een passende voice-over, vormen samen de perfecte formule voor een doeltreffende (animatie) film of video.

Complexe processen of ingewikkelde diensten, kunnen door middel van animatie op een eenvoudige, begrijpelijke manier in beeld worden gebracht. Ideaal om doelgroepen die nog relatief onbekend zijn met jouw producten of diensten, op een laagdrempelige manier te laten zien wat je voor ze kunt betekenen. Door middel van animatie wordt voor verschillende doelgroepen duidelijk, wat je precies wilt vertellen, uitleggen of verkopen.

De kosten van een bedrijfsfilm op maat

Een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm laten maken is altijd maatwerk. De vraag ‘Wat kost het om een bedrijfsvideo te laten maken?’, kunnen wij daarom nooit op voorhand beantwoorden.

Natuurlijk begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de kosten van een bedrijfsvideo. We maken daarom graag kennis met je om te horen wat jouw wensen en ideeën precies zijn. Op basis van deze informatie maakt Luidspreker een offerte op maat, waarin alle prijzen gespecificeerd staan. Dit is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Neem contact op met Luidspreker voor een afspraak. Wij verwelkomen je graag in onze studio in Venlo, in het noorden van Limburg, om de wensen voor jouw video of film door te nemen. Klikt het? Dan gaan we er samen voor!

Gerelateerde services
Communicatiebureau, Grafisch ontwerper, Website laten maken