Logo laten ontwerpen vlakbij Roermond

Wil jij een logo laten ontwerpen door een creatief en ervaren ontwerpbureau vlakbij Roermond? Luidspreker, gevestigd in hartje Venlo, staat klaar om jouw bedrijf, merk of campagne te laten opvallen. Een logo laten maken betekent dat we jouw missie, visie en kernwaarden omzetten in een beeldmerk dat 100% bij je past.

Een logo ontwerpen is veel meer dan alleen maar een mooi lettertype combineren met een kek kleurtje. Voordat we aan de slag gaan vinden we het belangrijk om te bepalen wie je bent en hoe je graag gezien wilt worden. Luidspreker gaat hier samen met jou naar op zoek om uiteindelijk een logo te ontwerpen dat knalt op bijvoorbeeld je visitekaartje, briefpapier en op je website.

Luidspreker ontwerpt een logo dat in één oogopslag laat zien waarom jij bijzonder bent. Dit deed Luidspreker al eerder voor vele regionale, nationale en internationale bedrijven, merken, campagnes en producten. Bekijk ons werk om een indruk te krijgen van wat we doen.

Logo ontwerper Roermond

Luidspreker doet als logo ontwerper veel meer voor je dan alleen het ontwerpen van een krachtig logo. Wij zijn je partner in het vertalen van het verhaal achter jouw bedrijf, merk of campagne naar een krachtig beeld. We adviseren je op een deskundige en eerlijke manier over de do’s en don’ts. Je krijgt immers maar één keer de kans om een onvergetelijke indruk te maken met jouw logo. Die eerste indruk verzorgen we graag tot in de puntjes voor je.

Luidspreker heeft naast het ontwerpen van nieuwe logo’s, ruime ervaring in redesign van bestaande logo’s. Je bedrijf of merk verandert door de jaren heen. Het is belangrijk dat je logo en huisstijl daarin meegroeien.

Luidspreker ontwerpt altijd eerst een aantal concepten, zodat je ziet wat de mogelijkheden zijn voor jouw logo. Daarbij maken we met voorbeelden zichtbaar hoe je nieuwe of vernieuwde logo er uiteindelijk uitziet op bijvoorbeeld je visitekaartje, op je auto of in een reclamecampagne ter promotie van je producten of diensten. Zo krijg je een duidelijk beeld van de look en feel van je logo.

Logo en huisstijl in Roermond

Een logo ontwerpen is meestal een onderdeel van een groter plaatje: je huisstijl. Je huisstijl is de combinatie van onder andere kleurgebruik, typografie en gebruik van beeldmateriaal als foto’s en video. Je huisstijl straalt uit wie je bent en zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroepen, prospects, klanten en partners. Een logo is in de meeste gevallen dus geen losstaand product maar een onderdeel van je totale huisstijl: een krachtige beeldtaal die helpt bij het uitstralen van professionaliteit en vertrouwen. Wil jij opvallen met een logo dat perfect bij je past? Neem contact op met Luidspreker voor een vrijblijvende kennismaking. Ons kantoor is gevestigd op slechts 20 min afstand van Roermond. We hopen snel van je te horen.


Animatiebedrijf, Webdesign, Grafisch ontwerp, Huisstijl laten ontwerpen