Op zoek naar een logo ontwerper?

Ben je op zoek naar een logo ontwerper in Limburg? Ons team van communicatiedeskundigen, strategen en grafisch ontwerpers staat in de startblokken om voor je aan de slag te gaan. Ontwerpbureau Luidspreker, gevestigd in Venlo, Limburg, helpt je met het ontwerpen van een bedrijfslogo dat precies uitstraalt wie je bent en wat je als bedrijf of merk belangrijk vindt.

Wij zijn specialisten in het laten opvallen van jouw bedrijf, merk of campagne. Ontwerpbureau Luidspreker heeft in de loop der jaren een breed portfolio opgebouwd, met klanten van binnen en buiten Limburg en binnen en buiten Nederland. Met deze ervaring op zak is Luidspreker een ervaren en deskundige partner bij het ontwerpen van jouw logo, huisstijl en alle andere visuele uitingen.

Luidspreker als logo ontwerper in Limburg?

Kies je voor Luidspreker als ontwerper van jouw nieuwe logo? Of overweeg je Luidspreker in te schakelen voor het opnieuw ontwerpen van je bestaande logo? Weet dan dat Luidspreker altijd eerst naar het totaalplaatje van jouw visuele uitingen kijkt, voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met ontwerpen.

Luidspreker gaat altijd eerst met je in gesprek en inventariseert je wensen. Wat wil je uitstralen? Wie is je doelgroep? Hoe wil je graag gezien worden? Op welke manieren wil je je bedrijfslogo gaan gebruiken en wat doet je concurrentie? Met het antwoord op deze vragen gaan we aan de slag en maken we een eerste ontwerp. Samen met jou werken we vervolgens naar een definitief logo toe, waarmee jouw bedrijf, merk of campagne de komende jaren vooruit kan. Onze ontwerpen presenteren we altijd aan de hand van digitale voorbeelden, bijvoorbeeld op een visitekaartje, op briefpapier of op een bedrijfswagen. Deze fictieve voorbeelden geven je direct een gevoel bij de mogelijke toepassingen van je nieuwe logo.

Ontwerpbureau Luidspreker heeft ook ruime ervaring met het opnieuw ontwerpen van een bestaand logo, oftewel: redesign. Heeft jouw bedrijfslogo een opfrisbeurt nodig vanwege een doorstart of nieuwe koers? Ook dan zit je helemaal goed bij Luidspreker in Limburg.

Een nieuw logo ontwerp

Natuurlijk wil je graag weten wat het kost om een logo te laten ontwerpen door een ontwerpbureau in Limburg. Omdat het ontwerpen van een bedrijfslogo altijd maatwerk is, is het niet mogelijk om direct kosten te noemen. Afhankelijk van jouw wensen maken we altijd een offerte op maat. In deze offerte staan alle kosten voor het (opnieuw) ontwerpen van je logo gespecificeerd.

Neem contact op met ontwerpbureau Luidspreker voor een eerste kennismaking. In dit gesprek inventariseren we de wensen van je bedrijf. Vervolgens maken we een overzicht van de kosten. Uiteraard zijn kennismaken en het opstellen van een offerte, helemaal gratis.

Gerelateerde services
Communicatiebureau, Reclamebureau, Huisstijl ontwerper