De eerste echte Venlose Multinational Océ is onderdeel van Canon. Wij werken samen met de ‘wide format’ divisie die verantwoordelijk is voor de groot formaat printers en bijbehorende applicaties. Groot formaat kenmerkt zich door een solide technische branche en een groeiende markt voor exotische applicaties. Denk hierbij aan gepersonaliseerd behang en kleine oplage verpakkingen voor een eenmalige korte actie in de super.

Océ Wide format Printing Systems

Wereldwijd is er steeds meer concurrentie op de technische documentatie markt. Waar eerst stabiliteit en voorspelbaarheid in de sales een vertrouwde omgeving was zijn er steeds meer concurrenten die actief worden in dit segment.

Made to Work

Luidspreker ontwikkelde ‘Made to Work’ een interne campagne propositie die aan het hoofd staat van oproep aan Canon mensen wereldwijd om zich met hernieuwd enthousiasme in te zetten voor betere resultaten. Met visuals waarin de doelgroep letterlijk vereenzelvigd met de materie en #hashtags om de kern nóg meer kracht bij te zetten.

#MadeToWork is een campagne die ons trots maakt. Het vangen van een gevoel en identiteit in een breed omarmd, motiverend concept was een grote uitdaging.
Luidspreker Creativestudio Oce 1
Luidspreker Creativestudio Oce 2
Luidspreker Creativestudio Oce 3
Luidspreker Creativestudio Oce 7
Luidspreker Creativestudio Oce Mob3
Luidspreker Creativestudio Oce Mob4
Luidspreker Creativestudio Oce 3 Mob1
Luidspreker Creativestudio Oce Mob5
Luidspreker Creativestudio Oce 5

Het resultaat

Impact. Met krachtige statements en beeld dat letterlijk ’stopping power’ afdwingt. Doorgevoerd in presentaties en letterlijk te zien als decoratie op de afdelingen. Wide format staat weer op de agenda!

De pakkende visuele stijl die hier uit voortgekomen is, wordt breed ingezet. Zelfs breder dan initieel de intentie was. Een bewijs dat men zich kan identificeren met de boodschap en trots is om deze uit te dragen. Tom Hoeve, Marketing Communication Specialist | PPP BU BL1 Marketing

#MadeToWork is een campagne zoals ze bedoeld zijn. Aansporen to actie, focus op resultaat met krachtige uitingen.