Client
Qbuzz
Expertises & Services
Animatiebedrijf, Grafisch ontwerp, Branding, Creatief concept

Qbuzz is er voor reizigers in het openbaar vervoer, voor mensen die kwaliteit én stiptheid even belangrijk vinden. Waar we samen met Qbuzz aan werken is heel bijzonder. Echte bottleneck projecten met een harde deadline. Het zijn namelijk aanbestedingen in het openbaar vervoer.

Hoe verbeeld je de visie van een bedrijf?

Door concreet en dicht bij de kern van hun ‘why’ te blijven. Noem het een gedicht, een serenade aan de reiziger. De visie van­ Qbuzz vertaald in een spetterende animatie, begeleid door een ijzersterk verhaal. Qbuzz houdt zich bezig met streekvervoer, bussen, treinen, trams en alles daar omheen. Een bedrijf dat constant vernieuwing en vergroening opzoekt. We zijn gevallen voor het ‘ritme’ van een reis; trein in, tram uit en van deur tot deur. Altijd onderweg, jouw ritme. Jouw Qbuzz!

Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 01

Reis op je eigen ritme

Snelheid, beweging, ritme. Voor de reiziger als het openbaar vervoer van levensbelang. Daarvoor kun je als aanbieder nooit stil blijven zitten. Letterlijk. Qbuzz is al jaren verantwoordelijk voor het OV in verschillende gebieden zoals Groningen en Drenthe en weet als geen ander dat niet alleen de reiziger zich probleemloos wilt kunnen bewegen. Dat willen we laten zien aan de hand van abstracte geïllustreerde animaties maar met concrete voorstellen.

Een sterk verhaal, zelf gemaakt

Met niet alleen eigen ‘artwork’ maar ook zelf geproduceerde muziek. Een stijl die niet alleen informeert maar hopelijk ook ontwapend. Noem het een gedicht, een serenade aan de reiziger. De visie van Qbuzz vertaald in een spetterende animatie, begeleid door een ijzersterk verhaal.

Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 07 01 Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 07 01
Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 04 01 Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 04 01
Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 05 01 Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 05 01
Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 06 01 Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 06 01
Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 03 01 Studio Luidspreker Animatie Qbuzz 03 01
Ondanks de complexe materie van onze OV plannen, is Luidspreker in staat om deze weer te geven in kernachtige animaties.

De animaties maken een verhaal tastbaar en zichtbaar. Een uitstekend middel om een complex idee uit te leggen op een frisse manier.