Client
Roze Zaterdag 2019
Expertises & Services
Strategie, Videoproductie, Grafisch ontwerp, Branding

Venlo en Krefeld kleuren knalroze op 29 juni 2019. Samen organiseren de twee steden de meest grenzeloze Roze Zaterdag ooit. Een dag waarop in Nederland én Duitsland vrijheid, tolerantie en grenzeloze liefde voor elkaar gevierd worden. Of je nou homo, hetero, queer, bi of trans bent, iedereen moet tegen elkaar kunnen zeggen: IK OOK VAN JOU.

Roze Zaterdag 2019

Symbool van vrijheid!

Roze zaterdag 2019 is een evenement met een aanloop van een jaar. Het ‘roze jaar’. Tientallen activiteiten worden georganiseerd in legio uiteenlopende locaties. Het beeldmerk is op verschillende plekken nodig, van bierviltje tot op grote vlaggen in de binnenstad van Venlo en Krefeld. Uiteraard, roze, maar de liefde overheerst. Mét of zonder tekst. Op een t-shirt en op een rondtrekkende roze kast. ‘Powered by’ of gewoon zo. Het roze hart heeft de stad veroverd!

Studio-Luidspreker-Roze-Zaterdag
Studio-Luidspreker-Roze-Zaterdag
Studio Luidspreker Roze Zaterdag
Studio-Luidspreker-Roze-Zaterdag
Studio-Luidspreker-Roze-Zaterdag
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 1
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 2
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 3
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 4
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 5
Luidspreker is als creatief bureau uitzonderlijk geschikt en geslaagd in onze organisatie letterlijk een gezicht te geven. Ik ook van jullie! Dennis Heijnen, Voorzitter Roze Zaterdag 2019
Vlag 3

Hijs de vlag voor de liefde

Roze Zaterdag wordt in Nederland georganiseerd op de laatste zaterdag van juni. Het is een jaarlijks openlijk en landelijk treffen van homo, lesbiennes, transgenders en andere seksuele minderheden in telkens een andere stad. Voor ons een unieke kans, als bureau zijn ook wij verankerd in deze regio. Werken we met mensen die net als ons impact willen maken en ook gewoon iets tofs doen. Het thema is serieus. De benadering is toegankelijk. We ontwikkelen de pitch; 'IK OOK VAN JOU'. Als de mooiste, kortste beschrijving van onze missie.

Roze-Zaterdag-2019-VVV
Roze-Zaterdag-2019-VVV
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 6
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 7
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 8
Studio Luidspreker-RozeZaterdag Roze Zaterdag Abri 007
Foto Pam van den Broek
Studio_luidspreker-Roze Zaterdag Abri 023
Foto Pam van den Broek
Studio Luidspreker Roze Zaterdag Venlo 8
Studio Luidspreker Roze Zaterdag Venlo vitlje
Studio Luidspreker Roze Zaterdag Venlo 6
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 9
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 10
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 11
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 12
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 13
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 14
Roze zaterdag studio luidspreker mobiel 15

Samen werken, voor iedereen

Dit keer geen doelgroep. Iedereen is welkom. Jongeren en ouderen, lesbiennes en homoseksuelen, interseksuelen en transgenders, biseksuelen en hetero’s, degenen met en zonder beperking, gelovigen en atheïsten, mensen van Westerse en niet-Westerse afkomst, Nederlanders én Duitsers, kortom iedereen! IK OOK VAN JOU, of SO WIE DU. Een universele boodschap, letterlijk op het gezicht geschreven. Zodat iedereen het ziet. Wij zijn er klaar voor!

Dit zijn zulke unieke projecten. Hartstikke belangrijk werk wat creatief enorm uitgedaagd. Sterk, zacht, kleurrijk en veel impact. Daar houden wij dan weer van! Adrie Moo

De Luidsprekers steunen Roze Zaterdag volledig in hun missie om acceptatie én tolerantie voor de LHBTI-gemeenschap te vergroten.

Partners
Styling / Esther de Graaff
Fotografie / Zebra Fotostudio's
Beeldbewerking / Patrick Klein Meuleman