Stel je voor: je bent ‘meester kapitein’. Je komt in havens overal ter wereld en je weet dat het laden en lossen van heavy cargo eigenlijk de meest riskante operaties van de reis zijn. Beide zijn a whole different ballgame. Het vastzetten van lading? Daar zijn zoveel verschillende ideeën over, maar de hardnekkigste is: zo vast mogelijk. Dat is met behulp van slimme software vanaf nu verleden tijd.

Videck, nieuwerwets disruptief.

Door te signaleren waar enorme winsten behaald kunnen worden met slimme, gecertificeerde berekeningen is Videck in staat om honderden jaren aan ervaringen uit de maritieme, logistieke wereld als het ware samen te voegen in slimme software oplossingen die op termijn alle handelingen in de branche gigantisch vereenvoudigen. Ook nog met de ambitie een echte industry standard te worden. Een onwaarschijnlijk disruptieve propositie.

Luidspreker Videck 9 Tekengebied 1 Luidspreker Videck 9 Tekengebied 1
Design van het Videck logo

Get on Board

Tijd om mee te varen op het aanstormende succes van Videck. Luidspreker is aangesloten tijdens de alpha status van de software development. Omdat je niet vroeg genoeg met marketing activiteiten rekening kunt houden. Parallel de communicatie en het product voorbereiden stelt beide partijen in staat elkaar echt goed te begrijpen. Een voorwaarde voor de beste ideeën.

De software van Videck
De wereld van de scheepvaart vaart met gepaste snelheid. Verandering is een taaie evolutie. Zo worden voor de berekening van bijvoorbeeld gewichtdistributie en natuurkrachten spreadsheets en CAD-software gebruikt. Beide zijn hier niet voor bedoeld. Videck biedt een op maat gemaakt alternatief die de hele keten precies de juiste tools geeft om effectief, snel en visueel cargo plannen te maken.

Luidspreker Videck 24
Luidspreker Videck 23
Luidspreker Videck 22
Luidspreker Videck Visitekaart 1
Luidspreker Videck Visitekaart 2
Luidspreker Videck Portret
Luidspreker Videck Roll up
Van merknaam tot huisstijl en strategie; Videck. Een allesomvattende case. Twan, Concept & Design | Founder bij Luidspreker
Luidspreker Videck 14 Luidspreker Videck 14
Design van de Lashing+Securing en Lifting key images
Luidspreker Videck 8 Tekengebied 1 Luidspreker Videck 8 Tekengebied 1

Videck. Sterke naam. Herkenbare identiteit.

Moderne solutions vragen om modern design. Alles ademt techniek. Videck is ‘visual cargo care’. In de software is alles visueel, een absolute USP. Van de iconografie tot de website overal; komen de kenmerkende 3D-draadmodellen in felle herkenbare kleuren. Luidspreker heeft niet alleen de bedrijfsnaam, maar de gehele branding voor zijn rekening genomen.

Luidspreker Videck 2
videckluidspreker3
Luidspreker Videck 1
videckluidspreker2
Luidspreker Videck 4
Luidspreker Videck 3
videck 1
Luidspreker Videck 2
Videck Luidspreker 3 9Fea279369790A1F2Eb0292Eb13Fa60B
Luidspreker Videck 1
Videck Luidspreker 2 9Fea279369790A1F2Eb0292Eb13Fa60B
Luidspreker Videck 4
Luidspreker Videck 3
Videck Luidspreker 1 9Fea279369790A1F2Eb0292Eb13Fa60B

Plan Place Print

3 simpele stappen. De propositie van Lashing + Securing; maak een plan, ofwel kies een ’vessel’ en geef de juiste parameters aan. Vervolgens plaats je de cargo en maak je deze virtueel vast. Alle gangbare schepen, cargo en lashing & securing opties zijn aanwezig en worden constant geüpdatet. Print voor toepassing in de echte wereld. Zo simpel kan het zijn.

Luidspreker Videck 11

De website

Het fundament van elke communicatiestrategie is met stip de website. Ja, je moet aanwezig zijn op social media en branche gerelateerde media. En als je dan een website maakt zorg dan voor een mooie mix tussen beleving en inhoud, althans dat is onze overtuiging. Moderne, technische look met de juiste argumentatie om voor een aankoop te overwegen. Een mooie marketing machine.

Eén portal voor alles

Videck lanceert een aantal software releases voor de heavy cargo markt. Iedere specialist of compleet team is in staat om alle tools te gebruiken die specifiek voor de job zijn gemaakt. Allemaal overzichtelijk gepresenteerd in een ‘portal’. Ook de plek waar je abonnementen kunt managen en het laatste Videck nieuws kunt vinden.

When it all comes together

Wereldwijde marketinginspanningen, Google zoektermen die voor het oprapen liggen en een constante stroom aan kleine campagnes, branche specifieke inhoud en handige product gerelateerde updates op social media. Videck is geen nieuwkomeling in de business. Maar vaart een opwaartse koers met bakken ervaring. Daar wordt naar geluisterd en de belangstelling in de markt blijft groeien.


Vernieuwen in een taaie markt, het kan echt!