Let’s start today yesterday!

Meer team
22 11 2017 Studioluidspreker 004
19 03 2019 Studioluidspreker 041 Web

Bedenkers, makers en bewegers

'Team' Luidspreker maakt samen een design gedreven bureau dat zich elke dag inzet voor ambitieuze communicatiemakers. We maken creatieve communicatie die visueel, helder én onverwacht is. Voor non-profit tot global company, van overheid tot high-tech. Kortom, allemaal communicatieprofessionals die het durven om van zich te laten horen.

22 11 2017 Studioluidspreker 012 2
Luidspreker creatieve studio venlo 3

Geen tijd, geen probleem

Luidspreker kenmerkt zich door een open en toegankelijke bedrijfscultuur en streeft ernaar om voor elk project het juiste team van interne én externe specialisten samen te stellen. Met een breed netwerk aan specialisten uit alle disciplines en werken volledig transparant. Een offerte, begroting of het invullen van een budget is allemaal mogelijk waardoor elk fantastisch idee een gerealiseerd project kan worden.

Vacature: Luidspreker zoekt een motion designer!

MOTION MOTION MOTION. Jij brengt de ontwerpen tot leven, brengt merken in beweging met cutting edge motion graphics. Je denkt mee, ontwerpt mee en beweegt mee met ons getalenteerde energieke creatieve team. Je animaties tillen het creatief werk dat we ontwerpen voor (internationale) klanten uit alle sectoren naar een nieuwe dimensie.

Meer informatie

We zijn altijd op zoek naar samenwerking

Sluit je bedrijf aan bij de diensten die wij aanbieden? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde communicatiespecialisten om mee samen te werken aan verschillende projecten. Laat van je horen als je in de regio Noord-Brabant/Limburg actief bent in de creatieve sector.

Luidspreker is trotse partner van: