Let’s start today yesterday!

Meer team
22 11 2017 Studioluidspreker 004
19 03 2019 Studioluidspreker 041 Web

Bedenkers, makers en bewegers

'Team' Luidspreker maakt samen een design gedreven bureau dat zich elke dag inzet voor ambitieuze communicatiemakers. We maken creatieve communicatie die visueel, helder én onverwacht is. Voor non-profit tot global company, van overheid tot high-tech. Kortom, allemaal communicatieprofessionals die het durven om van zich te laten horen.

22 11 2017 Studioluidspreker 012 2
Luidspreker creatieve studio venlo 3

Geen tijd, geen probleem

Luidspreker kenmerkt zich door een open en toegankelijke bedrijfscultuur en streeft ernaar om voor elk project het juiste team van interne én externe specialisten samen te stellen. Met een breed netwerk aan specialisten uit alle disciplines en werken volledig transparant. Een offerte, begroting of het invullen van een budget is allemaal mogelijk waardoor elk fantastisch idee een gerealiseerd project kan worden.

We zijn altijd op zoek naar samenwerking

Sluit je bedrijf aan bij de diensten die wij aanbieden? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde communicatiespecialisten om mee samen te werken aan verschillende projecten. Laat van je horen als je in de regio Noord-Brabant/Limburg actief bent in de creatieve sector.

22 11 2017 Studioluidspreker 014

Aan de slag bij Luidspreker?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacature(s). Een open sollicitatie kan natuurlijk altijd!

Stage

Studio Luidspreker is geaccrediteerd bij Stichting Beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB) als leeromgeving voor studenten met een opleiding gerelateerd aan (media)vormgeving. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een leerzame stageplek voor de periode van minimaal 3 maanden tot een half (school)jaar maximaal. Misschien is er wel een plekje vrij…

Luidspreker is sinds 2015 een Erkend leerbedrijf.

Luidspreker is trotse partner van: